US dah nak tinggalkan IRAQ!!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 22, 2011

US dah nak tinggalkan IRAQ!!!! :D

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hey there,,, !!!
read the title now!!!
and say,, Alhamdulillah,,
at last,, our brothers and sisters in Iraq will be free again,,

sila kurangkan keterbeliakan mata anda
dan tutup mulut anda,,,
ini bukan olok2,, ni betol2,,
bersumber dari yahoo,, heee~~~

WASHINGTON (AP) — President Barack Obama on Friday declared an end to the Iraq war, one of the longest and most divisive conflicts in U.S. history, announcing that all American troops would be withdrawn from the country by year's end.


korang suke tak ni,, so,, senyuuuuuuuuuuuum,,,
heee,,,,
tak sia2 muja godek2 internet di pagi hari ni,,
(sebab tdi dh tdo lame)

"I can report that, as promised, the rest of our troops in Iraq will come home by the end of the year," Obama said. "After nearly nine years, America's war in Iraq will be over."

wah!!! korang still tak caye ke??
ok,, click here,,
read it yourselves k,,
tapikan,,, tibe2 timbul keraguan sebab ade things yang still unsettled between these 2 countries
yang ni nak camni,, but yang ni nak cmtu,,
kalau tak capai agreement,, takut2 dorang stay je kat situ

ape2 hal,, doa kita tu penting,,
jangan sampai kalau kita dok sebelah orang Iraq kat padang mahsyar nanti
kita tak dapat jawab kalau dye tanya kenapa kita tak tlong dorang di saat dorang memerlukan bantuan sesama Islam

terlongo la kita masa tu,,,

btw,, kalau betol,, alhamdulillah,, syukur ke hadrat Ilahi,, :D

No comments:

Post a Comment