why do i love to chat online so much?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, October 01, 2011

why do i love to chat online so much??

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ari ni nk g tau reasons why i love to chat so much!!
it has been my hobby since form 2

  1. bleh ngumpat banyk2 sbb org tu tk knl pn aku and org yg kitorg tgh gossip kaw2 pnyer tu,,
  2. bleh ade ramai bf and gf online,,, tk kish la rupa cmne pn,,, ejah tora@kopok mony adalah gf aku yg pling lme brtahan kt ym friend list and fb,, dh lebey staun rsenye,, hehe  (ko jgn nk jlez,, ko hado??)
  3. bleh luahkan sume prasaan marh, sdey, gmbira, n sumer,,sbb chating mmg tujuan tuu,, (no bad things allowed ok!!!)
  4. bleh ckp ape pn tnpa org tu ckp 'hey, you ckap ni boring laa'.. kelentong sdikit2 pn ade gak,, baru lgi lemak berkrim kite pnye chat..
  5. bleh tekan pangkah terus klu kite tk suke chatting ngn org tu.. best kan?
  6. bleh delete2 kawan  cmtu je,,, klu kawn kt dunia realiti bleh ke cmtu?? sumpah tkleh!
  7. bleh kwn tnpa orang tu tengok muka kite,, so,, our friendshio becomes more sincere la,,,
  8. bleh cakap tnpa bersuara,, tulis je,, aku lg suke tulis daripada cakap2 ni,,,
  9. bleh gak menyamar,, ltk gambar org lain.. (tapi tk prnh buat bnda ni,, hehe)
  10. bleh kongsi2 link ngn dorang,, n suh dorang bace blog aku yang tak bape nk comey nih,,,
ok, chow!!



2 comments: