writer's mental block. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, October 17, 2011

writer's mental block.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

alhamdulillah,, everything is settled,,
so,, lets forget all the hurtful thing
focus for the new coming in our lives,,,

sejak kejadian tu,,
rasa macam tak de idea nak tulis,,

huh,, nak tulis ape ek?

pasal musical drama?
sangat letih bagi orang yang rajin.

pasal subjek-subjek yang dah banyak habis jam kredit?
boring sey kat kelas

pasal diet yang tak menjadi?
hari-hari kumakan eskrem

pasal kawan-kawan?
still kawan yang sama. tak bertambah tak berkurang,,

pasal blog ini?
seriously,, kesucian blog ni dah tercemar sebab aku sendiri

pasal iklan?
rasa macam dah banyak duit walaupun ku sengkek,, harapkan elaun manjang.

pasal facebook?
aku tak reti la nak tau orang mana yang menarik untuk di stalk

pasal mukmin?
sentiasa degil, cengeng, and suka kat aku,, hahaha!!!

tu jela idea aku,, yang mana satu aku nak tulis ni,,,??

done. dah siap satu entry,, :)

No comments:

Post a Comment