yer,,, ntah la,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, October 27, 2011

yer,,, ntah la,,

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

sebelum ape2,, nak gtau,,
pada taun 2011,, muja berumur 19 dah mukmin berumur 18..
thats it,,

nak cter ape ek,, idea tak datang ni,,
dengar dah lagu pun,, tak de lagu yang memikat ati untuk dimasukkan dalam blog
haizz,,,, camne ni,,
pesan abang ben,, jangan biar blog bersawang,, rugiiiiiiiiiii
tapi,, camne nak tulis kalau takde idea ye tak?

so,,, muja just gtau benda ni jela,,,
muja baru abis tengok citer jiwa lara and makan mee ruski yang masam cam letak asam and masin cam taruk air laut,,,<< hudah yang masak k,, hee...

done.. siap satu entry,, :D

No comments:

Post a Comment