2pm in stadium negara malaysia!!! dont miss thiss!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, November 24, 2011

2pm in stadium negara malaysia!!! dont miss thiss!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

firstly korang click sini dulu,,, see???

YOU NOW HAVE THE CHANCE TO SEE FACE TO FACE WITH 2PM MEMBERS!!!

walaupun aku ni bukan la peminat giler mati punye k-pop ni,, 
tapi aku tau la salah sorang ahli 2PM ni pelakon dream high,, 
opps,,!!! bukan sorang,,, 2 ORANG,,,,!!!
aku yang minat suam-suam suku je ni pun terpegun n tertegun n ternganga n terkhusyuk tengok dorang menari,, apatah lagi kawan-kawan aku,, jangan nangis depan dorang nanti sudala yer,, hehe
tapi aku tau la kawan-kawan aku ramai yang sawan, gler, mabuk kepayang kpop,., 
so aku wat entry ni so that korang yang minat dorang ni tak terlepas peluang,,, 
ni GOLDEN OPPORTUNITY ok,, 
kalau betol korang minat,, memang korang kena click sini,, j
angan lepaskan peluang yang jarang-jarang dapat ni,, 
RUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
 

No comments:

Post a Comment