3 minuman famous yang HARAM. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 08, 2011

3 minuman famous yang HARAM.

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

YES,,, bile kite tidak tau,, atau kite terlupa@tak ingat,,,
kesalahan yang kite lakukan adalah dimaafkan,,,
tapi,,, bile kita dah tau,,, KITA WAJIB HINDARKAN!!!

3 MINUMAN YANG HARAM
  1. COCA COLA
  2. PEPSI
  3. RIBENA
yes,, ade lagi orang yang nak back up, maybe dye sangat suke 3 minuman ni,,,
mnyatakan kite mereka-reka cerita,,, tapi!!!
pasti ke yang memang cerita itu direka????
ok,, kan ke lebey baik bagi kite ni,, mengelakkan perkara yang syubhah??

kalau tak cye,, dengar yang USTAZ AZHAR IDRUS cakapkan kat
sini

sila sebarkan,, jangan la kite benarkan benda yang haram masuk lagi dalam badan kite ni,,
T_T

No comments:

Post a Comment