37 nisbah 1 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 07, 2011

37 nisbah 1

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

perempuan-perempuan
wanita-wanita
gadis-gadis,,,
see the title???
itu la nisbah wanita dengan laki sekarang,,,
takut tak?? yela,, jadi andartu aka anak dara tua ke
jadi andalusia aka anak dara lanjut usia ke,,,
takut tak??
sebenarnya takut la jugak,, tapi sikit jer,,,
dah terang-terang makhluk ni dicipta berpasang-pasang
jodoh, ajal, maut dah ditetapkan kat loh mahfuz yang memang la kite tak tau kt mane...
sebenarnya dok otw habiskan citer 321 cinta,,,
tu yang kua idea nak tulis benda ni,,,
kalau minat truskan bace,, :)
perigi cari timba,,, mmm
SITI KHADIJAH PUN MEMINANG NABI MUHAMMAD SAW KAN??
tapi,, ingat!!! isteri RASULULLAH SAW meminang dengan cara yang betol..
menggunakan pengantara maisarah,,,
bukan memikat dengan cara yang ntahapapa macam kite skarng ni,,,
meminang terus untuk dijadikan suami bukan boyfriend yang nak teman gi dating kat malls and tengok muvi kat gsc,,, tidak juga menggunakan auratnya,, pkey2kanlah,,,



No comments:

Post a Comment