aku benci kau.. ko sila blah dari hidup aku!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 25, 2011

aku benci kau.. ko sila blah dari hidup aku!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku pantang weh tengok kau,.,, aku BENCI sangat amat sungguh sekali,,,
bau badan ko dah la busuk,,, berpenyakit pulak,,, ko bahayakan hidup aku... 
hidup orang-orang yang aku sayang
KO PEMBUNUH!!!
aku benci ko!!! dah berapa ramai manusia dalam dunia ni mati sejak ko wujud,, aku memang benci termasuklah orang yang melahirkan ko.. aku benci...
ko wat orang papa kedana,, kalau orang save duit yang dorang belanjakan untuk ko,, 
ntah-ntah dah boleh beli merc dah sebuah,, tak pun kete kancil,, ok la tu,,
aku benci la kat ko,, bile la ko nak hilang secara kekal daripada hidup aku,,
ko menyebabkan aku melarikan diri daripada orang yang sukekan ko,,
ko merenggangkan hubungan aku ngan saudara mara aku,, kawan-kawan aku,, dan semua orang di sekeliling aku yang suke kan ko

aku benci ko ROKOK!!! 
ko tu same je ngan adik beradik ko dadah, kuda, ecstasy, tak payah nak bangga sebab name ko tu baik sikit daripada dorang,, n polis tak tangkap orang yang jumpe n suke ko..

sape yang rase dye pun benci rokok macam aku,, tolong la click sini,,, kalau korang click sini,, korang pun akan membantu menolong orang yang still addicted dengan pembunuh ni,, click la sini supaya korang dapat membantu menyedarkan orang-orang yang perlu disedarkan ini,, tolongla click sini,, tunjukkan bahawa korang seorang yang prihatin,, please click sini k,,,

1 comment:

  1. hhahahah... saya sokong sngt2.. saya on benci rokok.. ppergi lah jauh2.. hihihihi

    ReplyDelete