aku masak nasi hitam and follower ke 234. nice number kan?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 29, 2011

aku masak nasi hitam and follower ke 234. nice number kan??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

dalam musim cuti sekolah ni memang aku tak de keje nak buat,, apply keje kat cc kat kawasan rumah aku ni pun tak dapat,, adik aku dah survey,, akak kat situ kate adik dia yang akan ganti,, geram aku!!! kalau dah nak bagi kat adik,, nape tak gitau awal2,, tk de la susah-susah aku isi borang bagai,, huh,, tension tol!!!

abah pulak tak kasi sejak aku masak nasi sampai jadi hitam @ hangit hari tu,,, teruk gak aku kena bebel,, 
dye cakap kena belaja wat kejer rumah sebab tak lame dah aku nak kawin,, ha????? 
nasib baik aku tak masuk tandas letak kepala dalam lubang jamban,, 
tapi aku tunjuk muka ngok ngek aku jer,,, bukan aku sengaja weh,, 
dah salu aku gune periuk letrik,, tibe2 pakai dapur tu nape,,, mstilah tak biasa,, 
ape aku let buat kan,, sdey tol,, 
tapi abah aku tetap the best abah ever sebab masakkan aku gulai itik,, nasib baik,,, kalau tak,, 
mogok cakap!!

kat entry sebelum ni aku ade tulis kan,, aku nak review follower aku yang ke 234,,, sebab nombor dye best,, hehe.. bile aku check follower,, eh eh,, dah ade no 234 laa,,, janji mesti ditepati kan?? so,, jom check her blog out sebab dye blog yang sangat awesome!!!

see?? cantik kan no 234,, hehe,, aku akan tunggu follower ke 1234,, hehe,, berangan manjang la ko ni muja,, tak pe kan??

~~DuN!@ D@kU~~
hebat weh blogger yang ni,, baru buat blog sebulan lebey kurang dah 3oo plus-plus dah follower dye,, aku yang dah beriban tahun ni pun tak sampai 300 pun agi,, adess,,
jom g terjah blog dye ni,, tengok ape yang jadi tarikan,, t korang boleh wat inspirasi untuk wat kat blog korang,, ye dak?? click sini

 

2 comments:

  1. time kasih awk...sy xtau pn awk nk review...teruja sekejap...hehee...blog sy baru nk bertatih je ni...macih ye awak:)

    ReplyDelete
  2. muja macam 243 je skang ni hahahaha :p

    ReplyDelete