aku mintak maaf kat mak budak ni,, : ' ( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 13, 2011

aku mintak maaf kat mak budak ni,, : ' (

assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh,, ahlan wasahlan wa marhaban bikum,,

hye u olz!!!!!!!!!
hari ni kan,, aku nak mintak maaf kat mak budak ni dan budak ni,,,
aku tau aku dah wat salah yang besar,, tapi,, aku tak tahan laa,,, aku geram,,,
sorry sangaaaaaaaaaaaaat...

i'm not saying that aku tak sengaja sebab memang aku sengaja
i'm not saying that aku tak bersalah sebab memang aku bersalah
i'm not saying that aku baik sebab memang aku jahat

maafkan aku,,, aku tak leh ar tengok dye tu,,,
meh dengar aku nyanyi

maafkan aku
maafkan aku,,
tet tere ret tet tet tet tet (ikut lirik lagu p ramlee,,)

walaupun aku rse bersalah,, aku memang takleh janji aku tak kan ulang benda tu,,
yelah,,, dah aku memang tak tahan weh,,,,
aku asyik nak hempuk2 je dye kalau aku jumpe dye...
nak pusing-pusing macam kipas,,,
see the proofs here..

sorry dzul sebab muja buat dzul camni,,,

kecian nye budak ni,,, ape aku dah buat???? T_T

sorry,,, hehe,,,

No comments:

Post a Comment