aku suke makan eskrem n dapat rm1ooo!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, November 24, 2011

aku suke makan eskrem n dapat rm1ooo!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku memang suke makan eskrem,,, best wooo!!! 

tambah-tambah time suaca panas terik gler dengan peluh meleleh-leleh hasil proses condensation,,, perrghh!!!! 
memang tak hengat benda lain dah,, eskrem jela depan mata.. tak sedar diri tu tak pandai makan eskrem,, kalau makan je comot.. opps,,, sory comot sebab gune name ko,,, 
mula la aku wat hiasan tak berseni kat baju kurung yang sudah sedia abstrak,, ok,, ape aku cakap ni??

kat ipg, koperasi dye memang dapat untung yang banyak sebab ade peti eskrem,, 
sebab ade pelanggan setia cam aku yang tidak sedar makin hari makin menjadi belon yang tunggu masa untuk meletup,, omg!!! tak nak!!!
hari-hari nak eskrem,, best wooo,,,!!! 
nape la ditakdirkan aku yang suke makan eskrem,, adess,,

dulu time kecik-kecik,,, kalau dapat popsikel tak tau eja,, sorry pun dah orait n marvellous walaupun hanyalah eskrem pong,, rm0.10 @ seposen @ osen(kawan ganu aku panggil,, hehe)

sekarang aku dah besar,, n aku suke ESKREM!!!!! :d
 

No comments:

Post a Comment