aku tunaikan janji. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 29, 2011

aku tunaikan janji.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

ok,, saya nak ngaku saya bangun kul 10.30 pagi lbey kurang hari ni. tu je,, kih3,,
semalam puas ku mengsharekan blog kesayangan ni kt group bloggers,,, tapi follower yang aku dapat hanyalah 221 dimana follower yang ke 221 aku adalah lyssa faizureen,, hehe
tapi aku dah janji dah,, nak review follower ke 222,, sebab no 222 cam cntik je kan,, t nak review yang no 234 pulak,, kih3,,,
 tunggu punye tunggu punye tunggu tibalah masa untuk aku berlayar ke milan dengan mukmin tersayang,, tapi tetap follower ke 222 tak datang.. so aku pun berangkat la ke milan dengan garuda indon... aku pinjam kejap,, tak pe kan?? hehe
bile aku dah balik ke malaysia ni,, aku pun online laa,, tengok3 follower aku dah 226.. o mei,, time aku tunggu tak de lak dye nak increase kan,, kih3,, panas lak aku,, kih3.. so,, time for me to fulfill my promise la kan?

follower aku dah 226,, tapi follower ke 222 dapat review istimewa daripada aku,, kih3

click header dye k,, n terjah!!!

for me kan,, arina ni dye cantik sangat,, see her header now!!! cun kan???
arina ni seorang yang cam jujur ar dalam penulisan dye,, tak hipokrit.. 
kalau nak marah,, dye marah je,, jangan main2,,, 
dye mesti tak nak orang mainkan dye,,
 muja pun tak nak,, muja pun garang ni,, nak bertukar jadi hulk dah... paham?? hehe,,,
dalam masa yang sama,,, arina ni jiwang2 sikit,, 
yela,, kat blog dye baaaaaanyak love liplapliplap,, cuns gitu lor,, keh3,,,
arina,, maaf kalau tersalah bicara n terkasar bahasa k,, hehe

jangan tunggu2 dah,, terjah blog arina sekarang kat SINI!!!! :D
 

1 comment: