ape aku buat time tu??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 06, 2011

ape aku buat time tu???

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

  • bangun lewat. 6.45. solat subuh. gosok baju,, weh,, pehal la aku tk bawk balik baju raya aku,,, sume tinggal kat ipg,, huh,,, cuti ni tak tau agi rajin ke tak nak angkut sumeee benda dalam locker tu bawak balik,, lenguh dagu mak nak,, tercirit pun berkemungkinan nih,, aduilaaa,,, rasenye,, aku akan malas,,
  • gosok baju raya yang bertaun lepas,, nasib baik la sue ade beli selendang pink tu,, ade la jugak yang baru time aku raye,,, brooch pun baru gak,, hehe,, tapi memang spoiled la kan,, pakain baju lame time raye,, aku sungguh tidak baik,, padahal sunat pakai baju terbaik or baru time raya nih,,,*sigh
  • aku gerak balik gong jering lebey kurang kul 8 pagi,, then g la solat raya,, alahai lemahnye iman aku time khutbah raya tu,, manjang aku melayari alam mimpi,, ntah sampai kemana mimpi tu bawak aku pun aku tak tau,, yang pasti tak ternganga,, alhamdulillah. psst,, malu la jugak ngan auntie sebelah yang bawak tasbih bagai,,
  • balik rumah mak sdara,, dok makan n melantak tak hengat,,, camne tak gemuk kalau makan cmtu,, ish3,,, tu sebelum daging smpai,, sampai je daging,, bantai lagi daging,, aduhhh,, part dalaman tu best,, perut lembu,, irresistible!!! makan ketupat dengan daging memang best!
tu je nk citer,, tunggu muja di lain entry k,, daa,,,

No comments:

Post a Comment