ape yang tak kena ngan name aku ni,, uwaaaaa!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

ape yang tak kena ngan name aku ni,, uwaaaaa!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

situasi yang aku pernah hadapi and dialogue yang pernah aku dengari bile gitau name aku
NURMUJAHIDAh aka MUJA
  • eh,, pelik nye name...
  • wah name awak,, bagus nya (yang ni aku suke,, no hal,,)
  • err,, sape bagi name ni,,,
  • eh,, name laki,, awak laki ek?
  • eh,, muja? awak orang INDIA ek?
  • err,,, muja,, cam POOJA,, hehe
  • err,,, maksud name awak ape..
  • ye ker name awak muja,,,
  • err,, ape name awak,, tak jelas r,,,
maybe dialogue tak semestinya betol,, tapi,, maksud dye dah same la tu,, 
NAME AKU PELIK BAGI MEREKA
ape yang tak kena ngan name aku ni,,, uwaaaa!!!!!!!!!!!

 

1 comment: