tengok la entry ni jadi camnee?? npe jadi camni!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 22, 2011

tengok la entry ni jadi camnee?? npe jadi camni!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM, AKHI WA UKHTI. weh,, sampai bile blog aku nak jadi cmni,, banyak icons ilang kat posting page,, bleh wat menulis ngan tukar saiz huruf je,,, warna takleh tukar,, tkleh highligh,, tkleh upload video,, tk de alignment,,, tk de blockquote,, tk de sumer la senang citer nye,, tk de bullet list and numbered list... takde yang nak buat link,, dye blogger interface yang saaaaaaaaaaaangat kuno,, tak tau zaman bile,, sekali upload gambar 5 gambar je had dye,,, sakit weh hati ni,,, aku ade gak try gune yang updated version tu,, tapi dlu dashboard je bleh bukak,, bukak je tempat lain blank,, so,, memang tkleh gune.. walaupun icon untuk upload gambar tu ade,,, tapi,, bile gambar uploaded sudah,,, yang keluar kat kite punye entry hanyalah kod-kod untuk gambar tuh,,, signature yang aku letak pun kua kod je jugak,, ntahapapa,,,, so,, aku pun wat la second blog ni,,, sape2 yang bleh tolong repair blog lame aku,, tlong la ek,, gtau,, bleh mintak tolong,, hehe,,, tq,, :D

2 comments: