assalaamualaikum hello hollo hye - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

assalaamualaikum hello hollo hye

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku suke follow blog orang,, hehehe
and for sure,, aku ade gak sikit harap orang follow blog aku,, 
tapi,, aku tak nak orang tu follow balik blog aku just sebab aku dah follow dye,, tapi,,, 
suke gak kalau camtu pun,, sonok tengok followers meningkat kan? hehe

aku nak orang follow blog aku sebab dorang nak n suke blog aku k,, aku tak nak paksa2,,,
kalau orang follow rase cam penulisan kite ni dihargai,, kan kan kan?
follow untuk membina ukhuwah, persahabatan, pun ok gak kan,,,
yelah,, blogger patut back up same sendiri n bina jaringan,, untuk menyampaikan benda yang nak kita sampaikan
ilmu pun disebarkan dengan lebih meluas,, tu je nak gtau untuk entry ni,, hehe,, 
kalau nak follow,, jangan segan2 k,, :D
 

No comments:

Post a Comment