aku beli rm10 untuk benda rm3???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 12, 2011

aku beli rm10 untuk benda rm3????

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ok.. ni nak citer pengalaman beli barang online,, hehe,,,
ari tu aku beli barang online,, 4 pieces for rm50 n free postage,, wah!!!
aku rase cam satu tindakan bijak gler r beli baju hari tu,,,
tup tap tup tap,,, salah satu baju yang aku beli tu,, ade agi yang tk buang price tag,,,
korang nak tau berapa harga dye,,, yela,, ak tau la bukan baju baru tapi,,,
rm 3.++ gler!!!!!!!!!
menyesal gler weh,, aku beli lak ngn harga rm10.++

pesanan untuk penjual online tambah2 yang baju reject or bundle,,
kot ya pun,,, buang la price tag tu,,
tak de la sakit hati sangat pembeli ni,,,,
tu je,, chow!!!!

No comments:

Post a Comment