berapa laju korang menaip,, check it out!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 30, 2011

berapa laju korang menaip,, check it out!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni aku gi blog manzarina,, hehe,, then,, aku pun tengok something yang menarik,, iaitu TYPING TEST,, korang pernah tak curious kelajuan korang menaip?? jom check aku nye result

ni first try aku,, ok tak??? tapi rase cam ak puas hati,, so aku try lagi wat yang second test dengan harapan dapat 50,, baru puas hati kan?

hehe,, tersenyum lebar aku tengok result yang ni,, 53 word per minute,,, tak sia-sia aku suke chating di sana sini selama ini,, kih3

Typing Test Score
korang nak try jugak ek?? click gambar kat atas tu k,,, hehe
happy trying and blogging!! :D
 

No comments:

Post a Comment