cara sms time tak de kredit (pengguna celcom sahaja) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 27, 2011

cara sms time tak de kredit (pengguna celcom sahaja)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye u ols,,, ari ni ade perlawanan bola sepak antara MALAYSIA vs BAHRAIN,,,
adess,, hebat gak MALAYSIA ni,, kih3,, first half dah score,, second half score lagi,,, hebat!!!
opps,, tu selingan je,, untuk entry ni,, muja nak bagitau cara nak messaging time takde kedit,,, keh3,,
tapi untuk pengguna celcom sahaja k,, lets start!!

join benda ni n texting la tanpa gune kredit,, hehe

firstly
korang send 'kolony < > nickname yang korang nak' ke 25333

then bile korang nak belajar cara nak gune kolony ni,,,
send 'khelp' ke 25333

dari situ korang boleh tahu sume kod yang korang boleh gune time messaging,,

yang korang perlukan before gune benda ni adalah koinz yang korang kumpul daripada topup korang dan nickname orang yang korang nak messaging tu,,, so,, orang yang korang nak messaging tu pun kena ada nickname dorang jugak,,

inilah cara terbaik sms time tak de kredit,, hehe,, cepat suh mak, abah, atuk, moyang daftar!!!

lastly tq celcom!!!!

 

1 comment: