cer gtau aku ape keburukan spam link sebab aku tak tau,, tq... : D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

cer gtau aku ape keburukan spam link sebab aku tak tau,, tq... : D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku still tak paham keburukan spam link,,, aku pelik la,, opps!! 
sebelum aku teruskan penulisan ni,, just nak gitau,, 
aku memang tak tau dan for those yang memang tak suke orang spam link ni should tell me why and tolong jangan marah-marah sebab nanti aku nangis tak de yang nak pujuk,, hehe..

dari pemahaman aku,., spam link ni apabila kite letak link yang include http dalam ruangan comment bagi sesuatu post,,, n benda ni dikatakan mencuri ape ntah,, sampai ade yang nak report google bagai sebab kes spam link,, aku heran ar,, sebab banyak je group blogger yang izinkan spam link,, n group tu makin hari makin femes pe,,,

ramai je blogger tak kisah orang spam link kat tempat dorang post things,,, siap tulis lagi 'sila tinggalkan link anda' ... senang nak tukar-tukar link... nk bw pun senang,, aku still heran,,,

aku betol tak paham bnda ni,, 
bagi aku,, lagi senang kot,, tekan je terus kuar page tu,, daripada nak kena copy and paste kat address bar,,, 

tapi,, di atas tu sume adalah PENDAPAT AKU SEMATA-MATA,,, 
n aku still nak tau reasons yang concrete tak leh spam link,, cer citer,,, btol-btol nak tau ni tau,, 
bukan nak provoke people k,,, jangan marah, nanti nangis,, uwaaaaa!!!!!!!

 

No comments:

Post a Comment