first time menang GA!!! tq kak fieda!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 22, 2011

first time menang GA!!! tq kak fieda!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

tadi,, aku dok tengok tibi,, datanglah hamba Allah ni datang bawak sampul surat brown,, 
huhu,,,
rupa-rupanya,, hadiah GA yang aku menang hari dah sampai hari ni,,
aku dapat keychain ANGRY BIRD HITAM yang ala-ala ganas gitu,, hehe,,
tq kak fieda,, fes time merasa menang GA sebab kat fieda tau,, 
actually dah sent email cakap tak leh wat entry ni,, tapi,,sementelah blog muja dah ok,, so,, muja pun tulis la entry ni,, tq a lot kak fieda!! < 3

jom view blog kak fieda.. best wooooo!!!!!!!!

♥MY LOVELY BLOG♥

click banner cute tu k,, :D

 

1 comment:

  1. dah sampai ye..kak fieda baru on9 ni...sory yer pemberian kecil jer..

    ReplyDelete