Friday, November 25, 2011

FOLLOWER MUJA KE 200 JOM TERJAH!!! :D

Edit Posted by with 1 comment
ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

tadi muja balik je dari gong jering,, muja pun bukak la blog,, baru tak sampai sehari berpisah dah rindu,, hehe
then muja tengok follower muja dah jadi 199,, so,, muja pun dah bertekad (skema amat) untuk wat review ini,, hehe,, so,, the lucky follower adalah,,,

KAK FUZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

tq kak fuza sebab sudi follow blog muja yang tak semenggah mana ni,,, :D

Blog Cheritera Hatiku*
header blog pertama dye,, click header tu cepat,,, !! cute kan?? hehe,, like like like and like,, :D
yang ni lak header kedua dye,, muja suke the ayat,,, best,, ntah la,, inspiring,, best!!!!
ok,, jom terjah ramai2!!!! :D
   

1 comment: