jangan nak fitnah orang sangat la,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

jangan nak fitnah orang sangat la,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku kuno sebab baru fes time tengok CINTA ELYSA episode 1,, hehe,, 
sambil menyambung mogok yang aku lancarkan semalam,, 
aku dok tengok citer ni ar,, walaupun tak best sangat tengok kat youtube,, 
tapi,, ok la daripada tak dapat tengok langsung,,,
part yang paling menarik dalm epi 1 ni,, mestila part aril kena fitnah merogol mazni,,,
pekejadahnya aril yang kena fitnah???
time pakcik tu tnye,,, mazni tak jawab pape pun,,, yang aku pelik,,, takkan la mazni tak gitau dulu sebelum keluar ngan bf dye tu,,, kalau gitau,, mesti dah ayah dia tau sape yang buat benda tu kan??? kalau ade orang nak buat tak senonoh,, bf dye tu ade nak selamatkan,, tak gitu??

tapi still yang aku nak highlight kat sini,,

JANGAN NAK FITNAH ORANG SANGAT LAAAA

sian weh kat orang tu... tak boleh!!! dosa besar!!!! pengajaran cinta elysa episode 1 done,, :)
 

No comments:

Post a Comment