Join the contest today. It's so easy! boleh dapat MPV PERGHH!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 29, 2011

Join the contest today. It's so easy! boleh dapat MPV PERGHH!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

giler arh,, hari ni rase nak check churpchurp aku tuh,,, walaupun iklan kat churpchurp aku tu tak de la hari-hari ade yang baru,,, aku tetap check,, and memang terpana tengok ads yang ni,, pergh!!!
tengok ni!!!

gedebush!!! MPV jatuh dari langit biru berawan weh!!!!

hadiah MPV nok!!! sape tak mau weh,, kalau aku pun nak weh,, 
tapi,, aku ni name je ade lesen kete ngan moto,, naik nye tak,, seram weh tengok jalan, kete, lori, teksi, moto banyak2 atas jalan time kite tengah drive,,, cam tengok hantu tu tak de la,, tapi,, takut kemain,,
takut kemain cam mickey mouse nampak tom,,, bukan cam jerry nampak tom,, dye tak takut pun,, hehe,,,
jadi bagi species manusia macam aku ni boleh je join contest ni n kalau menang bagi kat abah,, senang kan?? hehe,,, time ni la nak bagi hadiah super hot kat abah hensem korang,, bile lagi??? cer cakap.
bile dah dapat MPV ni,, korang gak gune,, hehek..

jom join, click sini,,, sumer orang yang ade genuine window 7 sumer ade peluang menang,, 
cube dulu baru tau boleh ke tak boleh,, ye tak???

No comments:

Post a Comment