kami model tak bertauliah - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 12, 2011

kami model tak bertauliah

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

geram tol r,, yang updatep blogger interface tuu,, kalau gune keluar blank,, yang dok gune sekarang pulak,,, sekali upload gambar maximum lima gambar je,, wat the pfft!!!!
ok.. ni nak share gambar me and my kawan-kawan pulak,,, hehe,, sumer jangok-jangok blako,,
lawa-lawa sumow... enjoy!!!!!

me and sarah,, mimi's rumate,,, dye comel kan,, ps- nasib baik pakai wedges, tk de la pendek sngt den,,, btw,, the jeans i bought in mydin in men's department.. only for rm30,, hehe,, ok la tu kan,, :)

model-model tak bertauliah,,, kuang3,,,

mimi,, memang pantang nampak camera,, terus,, nak jugaaaaaaaaaaaaaaakk,, hahaha,, muah kat mimi!!!!!!!!!!!!!

qaiyah bajet kim kardashian,,, i love her bag,,,,!!!!!!!! nak boleh?? hehe

ape yang lawak sangat tu ain,, kuang3,,,,

ok,,, nntikan gambar seterusnya ok kawan-kawanku sumer!!!!

2 comments:

  1. wahh.. suke benor dia bgmbor ye. hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. suke sangat amat,, hehe,, bajet cun je muja ni kan, kih3

    ReplyDelete