kelebihan berniaga online... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 12, 2011

kelebihan berniaga online...

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D
hye u olz!!!!
hari ni muja nak kongsi pendapat muja pasal berniaga online.,, muja tulis ni sebab dah banyak sangat butik online,, kedai online,, ni online.. tu online,,,
baju, kasut, beg, jersi, makanan, alat makeup, baju tidur,.. blablabla,,,
ok,, mula-mula sekali muja nak tulis kelebihan berniaga online ni,,,
enjoice!!!!

  • tak perlukan kedai yang kena bayar sewa yang cam tak patut langsum.,., kadang-kadang,,, tak balik modal pun,, aduila,, untungkan niaga online? pamer je barang-barang kt web,, kt fb,, kt blog,, foc,,, hehe
  • boleh berniaga dari rumah,, so,, ini kelebihan yang sangat baik bagi suri rumah,, tambah-tambah ade anak-anak kecik tak kurang daripada lima orang,, so,, sambil cari duit,, boleh jaga family,, best kan,, isteri dan ibu mithali gitu,, hehe
  • pembeli pun boleh bershopping dari rumah n pejabat je,, tambah-tambah yang busy kalah pm malaysia,, lagi la,, dorang perlukan cara alternatif untuk lepas gian shopping,, so,,, shopping online is the best solution...
  • shopping online jugak tak perlukan kite letak barang yang sebenar,, just letak gambar,, barang yang perlukan ukuran tu,, letak jela ukuran dye,, senang kan? jimat ruang dan masa,,,
tapi,, peniaga online harusla bekerja dengan jujur ok,, jangan tipu,, tak berkat,, sekali je untung besar,,, then,,, habis.. tk de dah orang nak beli,, rugi kan,,, punye la penat nak pomot,,
so,,, berniaga secara Islam k,, chow!!!

No comments:

Post a Comment