kelebihan MEMBELI barang online... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 12, 2011

kelebihan MEMBELI barang online...

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

tadi muja tulis kelebihan berniaga barang online,,
sekarang,, nak kongsi plak,, kelebihan membeli barang online,,,

  • imagine kite dok mengelamun jumpe neelofa n amik gambar and have dinner ngan dye,, tetiba,, rase nak beli handbag,, trus bukak facebook or blog yang jual handbag,, pilih,, dan order,, best kan???
  • imagine plak kalau kite tengah kemaruk nak beli beg ala2 kalau tak beli rasa sesak nafas yang kronik,, tapi kereta kawan pinjam,, n time tu jugakla pemandu teksi mogok,, terus bukak laptop,, senang kan???
  • imagine plak kalau kite dok tengah hutan simpan, padang pasir, atau tepi laut,, mid valey, ou, sunway pyramid,, sume jauh,,, memang tak tercapai akalmu r kalau nak pegi,, terus bukak laptop.. easy kan???
  • imagine plak kalau dah berzaman merantau dari satu shoping mall ke satu shopping mall,, tak jumpe jugak handbag yang kire mnusuk kalbu untuk dibeli,, terus bukk laptop,, boleh beli dari seluruh dunia,, kalau tak jumpe jugak,, reka beg sndiri,, ok???
senang2 jugak,, jangan sampai duit elaun abis sebelum tempoh,, renung-renungkanlah,, chow!!! astala vista!!!!

2 comments:

  1. sue pn ske bli brg online..sng kje..xpya pning2..tp bli kt yg sue prcya je la...

    ReplyDelete
  2. boleh singgah blog dkna beli cheese on9 :)

    ReplyDelete