kisah dongeng,,,, best!!! tangkap leleh beb,, sob3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 22, 2011

kisah dongeng,,,, best!!! tangkap leleh beb,, sob3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

ok,, first time dengar lagu ni,, mstila time tengok iklan citer CINTA ELYSA,, 
jujur,, antara sebab aku tengok citer ni,, sebab lagu ni,, best gler weh,,, 
sedap sangat melody,, lyrics,, memang perfect r,,, pastu,, hari ni aku dah tengok video dye kat you tube,, 
rasa nak nangis beb,, uwaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

aku traslate,, kisah dongeng=fairy tales

click on the title to listen to the song k,,,
Kisah Dongeng - Stacy

Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

wujudkah kisah 'they lived happily ever after'
dengar lagu ni!!! tak menyesal confirm!
 

1 comment: