korang adalah sama... paham?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 22, 2011

korang adalah sama... paham??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM, AKHI WA UKHTI.

ok,,, sekarang,, aku nak tulis pasal somebody yang quite close ngan aku,,, dye ni keje ngan somebody yang jugak quite close ngan aku,,, ok,, aku namekan dorang ni,, A NGAN B.. dorang ni keje malam.. 
si A ni dok canangkan satu kampung bahawa si B ni,, sejam sebelum habis waktu keje dah lesap,,, dekat-dekat nak abis dye datang balik,,, maka burukla name si B ini,,,

but.,, yang people out there tak tau adalah,, pukul berapa si A ni datang keje???? rupa-rupanya,,, si A datang keje sejam lebey lewat daripada si B,,,,, so?????

korang dua-dua pun sama je!!! sejam keje terus balik,, bestnye la jadi korang kan,, best gler,, heaven kan korang punye keje,, aku pun nak keje cam korang,, tapi,, sebab tak tau la berkat ke tak rezeki korang tu kan,, so,, INSYA ALLAH AKU TAKKAN JADI CAM KORANG!

tak yah nak buruk kan orang sangat la kalau KO PUN SAMA JELA WEH!!! and even worse,, ko lagi teruk,, ko balik awal setengah jam tiap-tiap hari time keje tengah hari sape suruh???

No comments:

Post a Comment