korang nak menang BLACKBERRY yang super hot tak?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 30, 2011

korang nak menang BLACKBERRY yang super hot tak??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

Looking for a BIS Plan that is pocket-friendly?

Different Prepaid BIS plans to suit your different needs, U Mobile’s plans start from only RM0.63/day. Just pop a U Mobile simcard into your mobile and you'll be BBM-ing, You-Tubing, Facebook-ing, all hours of the day! 
  • masukkan sim terus dapat ber BBM, ber YOU TUBE, ber FACEBOOK,, kalau korang ala-ala aku yang tak leh berpisah dengan dorang yang dinyatakan,, silalah tekan sini,, barang baik punya la bro and sis and akhi dan ukhti sekalian,,,
Don't have a BlackBerry? Well, U Mobile is giving away a brand new, top-of-the-line, BlackBerry phones, every week until the end of this year! 10 phones will be given away in total, so if you don’t win at first, try, try again! All you have to do is subscribe to any of the Prepaid BIS plans within the contest period.


anda penipu kalau kata anda tak nak benda canggih manggih cam kat atas tu,, click gambar for more awesome info,,, lalalalala
  • ni lagi satu,, korang tak de BLACKBERRY and dah lama mengidam bagaikan jiranku yang mengandung 8 bulan mengidam daging rusa putih??? ni la peluang nya,, korang just have to click here and the chance is a big as the sea for you to have blackberry,, tiap-tiap minggu boleh try dapatkan blackberry,, sape tak mau sila masuk jamban n letak kepala dalam satu-satunya mangkuk yang ade di dalam tu,, tq,, every week ok!!! sume orang got the chance!!! click here cepat kalau korang memang tak nak menyesal,,
gud luck sumer!!! ade usaha ade hasilnya,, insya Allah,,, :D

 

No comments:

Post a Comment