kotor tapi PENTING walaupun korang rase tak perlu bace. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

kotor tapi PENTING walaupun korang rase tak perlu bace.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

cara masuk bilik air utk buang air kecik, besar, mandi sunat, harus, wajib, dan sebagainya,,, :D
(bahasa yang lembut cikit sebab tak sanggup nak tulis frasa btol dye.. :))
salu budak-budak cam adik-adik aku je diberitahu tanpa penat dan lelah pasal benda ni,, padahal yang dah berumur ni pun kena diingatkan,, sebab manusia mudah lupa,,,
  1. mula-mulaaaaaaaaa sekali,, g amik towel to cover your head before entering the toilet ok,, supaya syaitan yang direjam tu tak letak tai atas kepala kite,, ye,, kite tak nampak,, korang rase hebat sangat mata kita ni bagus n hebat sangat ke nak nampak alam ghaib???
  2. sebelum masuk jamban tu,, rajin-rajinkanla bace doa. paham-pahamla JAMBAN=TEMPAT TINGGAL SETAN DAH KERABATNYA.. sila hafal doa kat bawah ni,, pendek je pun,, tu pun malas ke?? lagu bila rindu yang berjela tu bleh lak rajin nak hafal! *garang seorang ustazah tesl.
  3. masuk dengan kaki kiri,, paham??? yela,, tempat kotor,, wat pe lak kena masuk kaki kanan??? nak hormat sangat tempat fevret setan ke???
  4. sila jangan malas pakai selipar,, toilet ni saaaaangat KOTOR,,,,!! kotor tau tak??? so,, jangan rase cam cool n style je masuk toilet tak pakai alas,, yuckks!!!
  5. SILA DUDUK!!! jangan 'buat keje' sambil berdiri! air kencing orang yang kencing berdiri la paling mujarab untuk setan-setan yang sakit,, korang nak ke berkhidmat dengan setan?? sila supply ubat lagi,, *sila focus lebey para LELAKI!!!
  6. jangan buang penutup kepala tu kecuali korang tu memang nak basahkan kepala time mandi,, memang la kena buang,,,, masa membuang @ melepaskan hajat @ melabur pun JANGAN BUANG!
  7. sila JANGAN MENYANYI DALAM JAMBAN!! kite tak yah nak wat concert free la kat para setan tu,, ok?? sonok la dorang kite bagi hiburan kat dorang,, kalau hobi pun,, 'OQ SENAPAH' kelate cakap @ tahan senafas,,, faham tak? ala,,, senang citer,, sabar la kejap,, kua je jamban,, nyanyi la sepuas hati pun,, ok??
  8. sila flush @ jirus @ or wat la ape saje yang akan menghilangkan 'hasil keje kite' tu,, jangan wat benda yang menyusahkan diri sendiri dan orang lain,, kite gune tandas BUKAN SEKALI OK,,, juta-juti kali,,  jangan pengotor sangat n nak menyebarkan kuman sangat la k,,
  9. dah flush? gud. then tengok la toilet tu,, sume alat, sabun ke ape,, dah letak kat tempat dye tak? kena jage jugak tau,, kalau tak,, nak berak membuang pun tak tenang dan nyaman,, ye dak? barang hilang ke ape,, tak best nok,,,
  10. keluar la anda dari tandas dengan kaki kiri dan bace la doa yang tertera di bawah,,

 

No comments:

Post a Comment