kucing dah jadi kangaru.. T _ T - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 06, 2011

kucing dah jadi kangaru.. T _ T

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

mula-mula aku tau pasal benda ni,, tengok buku mastika yang umi salu beli tiap2 bulan tu,,
huh,, ngek ngok n so on,,, tu je boleh describe orang yang wat benda nih.

ك KAKIMOTONG ك FAN CLUB


see the cat above???
got no feet at the it's front after being cut by a cruel, disgusting human.. like US.
malu la weh!!!!!!!!
dalam buletin utama ari tu pun muja sempat tengok,, HERO jalan cam kangaru,, still cute
hehe,,, but!!! dye kucing,, tak patut nasib dye jadi camni T_T

we human have brains,, have the ability to think wisely,,, pahm tak????
ape kite rase kalau ade yang ptong dua-dua tangan kite???
yang kite rasa tu la yang kucing yang dinamakan HERO di atas rasakan sekarang
nasib baik dye HERO.. tak de nye nak nangis bunuh diri bagai cam manusia buat
tak gtu???
geram weh!!!! tau tak kita kucing ni haiwan kesayangan RASULULLAH SAW???
bahaya weh main-main dengan kesayangan baginda,,, tak takut bala menimpa??

yang buat benda tak bermoral ni tak takut ke azab di sana,,, kadang-kadang kat dunia pun ade yang dapat terus,, pikey la weh,,, kite harus berbaik sesama makhluk,, kite ni ingt kite je ke makhluk ALLAH kat bumi ni??
jangan nak perasan!!!!kite khalifah,,, jaga bumi ni tanggungjawab kite,,
bukan buat benda cam yang kat gambar atas tu!!!

renung-renungkanlah,,, T_T

1 comment:

  1. Sedih laa ngok hero tu...mse ngok at buletin utama sy nges x stop....sian die...

    ReplyDelete