first entry gune BLOCKQUOTE yang jenuh aku try buat akhirnya menjadi!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 26, 2011

first entry gune BLOCKQUOTE yang jenuh aku try buat akhirnya menjadi!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
hye sumer,, ni entry yang aku try wat blockquote,, SUMPAH lame gler proses aku nak wat benda ni,,, 2 tutorial aku gabung,,, 


tq to both awesome bloggers!!!
gabung both awesome blogs baru jadi blockquote ni,, mula tak jumpe code yang nak kena cari,, lepas dah jumpe tak jumpe plak background yang aku berkenan,, ish,, geram tau tak??? tapi,, background yang ni dah ok la bagi aku setakat ni,, t aku rajin aku tukar lagi,, hehe...
 

No comments:

Post a Comment