madam cakap,, aku,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 04, 2011

madam cakap,, aku,,,,

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye u olz!!!
tibe-tibe hari ni muja teringat something yang i think quite interesting,,
hehe,,, teka,,, tak tau n tak nak teka?? fine,,
tapi muja nak tulis jugak,, hehe

satu hari tu,, time kelas language description aka grammar for tesl students,,
madam bercerita pasal instinct seorang guru
uols- ape ni muja???

yela,, bace la sampai abis baru tau,,
hehe
ok,, madam cakap,, when we teach,, we tend to know a lot of things which other people dont know.. salah satunya,,, personaliti students kite,, hehe

so,, sekarang muja nak kongsi benda yang madam gtau tentang
PERSONALITI MUJA
  • muja seorang yang cepat marah,,, haa??? kalau korang nak cari orang yang akan bersetuju,, korang tanya la seorang mukmin,,,
  • muja juge seorang yang cepat sejuk,, ha??? kalau yang ni,, jangan tanye mukmin,, sebab KEMUNGKINAN BESAR,,, dye tak setuju,, hehe'
  • seterusnya,,, MUJA NI JENIS TAK KISAH WALAUPUN PASANGAN MUJA TAK ENCEM,, yang penting sayang muja,, >muja bulatkan mata, nganga mulut luas2 n mata tak berkelip<
ok,, pada pendapat muja,, 2 yang kat atas tu,, boleh la nak percaya,, tu pun,, sikit2,,
tapi yang KETIGA???

ape pendapat korang??

No comments:

Post a Comment