makanan yang irresistible... : ) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, November 12, 2011

makanan yang irresistible... : )

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

npe ngan blogger.com sekarang ni,, nak upload lima gambar pun kemain lame skrang,,
huh,, tensen!!!!!!!!!!!!!! tapi,, guwe tetap sabar mnunggu sebab nak share makanan yang kitorang makan time jamuan blog E... malam kelmarin,,
terlambat ek??? peduli ape,,, dh blog i,, ske ati i la kan,, sila jangan jelez,,
p/s- kalau ade yang puasa,, sila jangan scroll down,, hehe

ni la yang paling jadi rebutan,, syok wooooooooooo!!!!!!!!! tapi,, garing sangat sampai ain tkleh makan,, hehe

yang ni aku saje share walaupun sedikit pun aku tak makan,, ok fine,, aku memang tak makan, tak suke, and tak benci sayur.

yang ni gler weh!!!! kerabu mangga tu aku letak dalam kuah yang ni,, perghhh!!!! menjilat sudu dan garpu wa cakap luuuuuuuuuu!!!!

ni la favourite,, but,, i would preper it without the dried prawns on it.. i dont eat sea food,, or,, most of them precise.

ni la tanda kenang-kenangan,, comel kan????
hehe

hope,, jamuan ni dah dapat eratkan mana-mana yang renggang antara kita,,
love blok E!!!!!

1 comment:

  1. Salam, Ada 1 Info Tentang Muja. Muja x Makan Ikan Dan Sayur. :-)

    ReplyDelete