malaysian favourite novel didramakan???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 30, 2011

malaysian favourite novel didramakan????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku dapat tau berita yang mengejut menggempar dan menggembirakan hati nuraniku yang suci murni dari blog aimi syahirah

memang terkejut giler la aku dengar berita ni,,, nasib baik rumah ade astro n drama hot giler ni ditayangkan kt channel prima,,, kalau kat citra,, memang tak tertonton la aku drama bakal hot ni,,,

dlu aku pernah wat entry pasal drama OMBAK RINDU difilemkan and aku harap OMBAK RINDU didramakan,, sekarang,, hari ni,, aku dapat tau,, second novel yang jadi favourite aku nak didramakan pulak,,, yes3!!! hepy giler weh,,, aku harap details dalam citer tu akan diambil berat sebab takut menjejaskan keaslian dan ke'best'an cerita itu,,,

sekarang banyak lak drama or filem ni diadaptasi daripada novel,, pasan tak? antara yang femes yang aku tau adalah NORA ELENA, OMBAK RINDU, n yang terbaru ni lah... tapi,, ok la tuh,, best pe,, keh3
eh3,, yang aku mengarut panjang ni,, korang tau ke citer ape yang aku dok bebelkan ni,,???
nak tau ke tak nak tau ke aku tetap nak bagi tau,,, inilah covernye,,, jeng jeng jeng!!!

yang kiri cover lama,, yang kanan cover baru,,, hmm??
aku rase dorang tukar cover sebab cover baru tu gambar pompuan free hair,, tak suai la kan sebab zahlia dalam citer ni digambarkan girl yang pakai tudung n warak la jugak,,,

novel ni memang best,, hasil karya damya hanna,,, best giler!!! kalau korang peminat novel,, konfirm kna bace novel ni,, klau cakap je peminat tapi tak bace novel ni,, tak yah nak ngaku peminat novel sangat la kan,, hehe

drama ni akan start ditayangkan 23 disember 2011,,, seriously i can't wait to watch this,, hehe
sape hero? sape heroin? tunguuuuuuuuuuuu....

ps-penulis skrip sekarang dah tak de idea ke ek,, asyik ambil dari novel je manjang... hek3
 

2 comments: