musim break up ke?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 08, 2011

musim break up ke??

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

haisy,,, sekaran ni musem break up ke??
hari-hari dengar kawan-kawan cakp pasal breaking up nih
seram,, sebab tu la tak nak couple nih
tak rasmi,, huh,, senang pulak nak putus nye,,
kenangan pulak bnyk susah nak lupe,, huhuuu
so,,, aku senang berkawan je ngan sumer orang,,
biala nak cakp aku kuno ke,,
tak laku ke
anak dara tua at the age of 19 ke
ade aku kesah??
best hidup single ni tau,,, bebas,, tkde sape nak kontrol,, kite je kontrol hidup kite,,
tunggu kawin jela,, baru nk couple,,, ehe,, trbalik ek?
zman skrang kan couple dulu baru kawin,,,
suke ati aku r kan nak kawin dlu baru kapel,, hehe
chow!!! <3

1 comment:

  1. nice post muja..akak suke sgt..amalkan doa ni ye ........
    Ya Allah…kurniakanlah aku pasangan yang soleh… yang menjaga dirinya… yang menjaga hatinya hanya untuk yang halal baginya… yang sentiasa memperbaiki dirinya… yang sentiasa berusaha mengikuti sunnah Rasulullah… yang baik akhlaknya… yang menerima aku apa adanya… yang akan membawa aku menuju Jannah Mu Ya Rabb…

    ReplyDelete