nape tak de kamera depan??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, November 04, 2011

nape tak de kamera depan???

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ni entry ketiga kot untuk pagi ni,,
ok,, muja memang tertanya-tanya pasal benda ni,,
muja kan dok tengah cari hp kan??
tapi nape handphone canggih manggih gile punye up to date

TAK DE KAMERA DEPAN???

cer usha,, xperia ke,, htc ke,, banyk yang tk de kamera depan,, pissed off!!!
specs yang muja nak,, termasuklah,,, hp yang ade kamera depan,,
ntah la kenapa.,, tapi bagi muja benda ni important sangat,,
muja kan pmpuan,,,
kalau nak baiki tudung ke,,, belek2 muka ke,,, ape-ape jela,, mesti la nak kena gune kamera depan kn???
nak 3g pun tak best kalau tak de kamera depan,,
imagine,, kite gune kamera belakang untuk 3g,, mesti la kite tk leh tengok orang yang kite tengah 3g tu.. tol tak?
and it will be the same kalau orang yang kite tengah dok 3g tu gune kamera blakang dye,,
kite 3g bukan nak tengok pemandangan.. nak tengok muka,, uwaaaaaa!!!!
sebab tu la muja nak hp lame tu jugak walaupun tk la secanggih mana,,
btw... it is not like i love using the hp to serve the internet,,
so,,, bia la orang nak cakap ape pun,,
i will definitely love my handphone!! muahhxxxx!!!

1 comment:

  1. beli la xperia ray, aq gune skrg ad kamera dpan.

    ReplyDelete