nape yang haram je manjang???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 28, 2011

nape yang haram je manjang????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

aku geram btol la,, bace ni aku tulis,,
" This is a campaign for an alcohol related brand and is meant only for non-muslims above 18 years of age "

maybe aku tak rasional,, tapi aku btol2 tension laa kalau nampak iklan yang aku takleh share,, yela,, tak logik la kan aku nak iklankan arak @ air kencing setan ni kan,,, masa kite daftar churpchurp memang tak de ek yang tanya about religion? aku pun lupe,, tak kisah korang nak kate aku mengada-ngada taiku kuda pun,, blog aku,, aku tulis ape yang aku rase,, bukan yang korang rase,, n sekarang aku rase fed up la dengan churpchurp berderet bagi iklan arak ni kat aku,, kan ke ade survey yang tanya nak iklankan ke tak benda-benda camni,, terang-terang la aku cakap tak nk kan,,,, opps,,!! ke aku yang tick nak???

geram ni tau, sangat geram,, grrr!!! pape pun,, korang yang tak de churpchurp boleh la join churpchurp kat sini,, tapi,, kalau kua iklan yang aku tunjuk tu,, jangan la plak tekan share,, menjawab pulak kat akhirat,,

takat ni la dulu untuk hari ni,, chow!!!
  

1 comment:

  1. klu cmtu iklan churp2 ni ada share skit lh dgn bnda haram ni?so apa hukum bila kita join wpn kita xshare psl arak..

    ReplyDelete