outdated stuff,, do i seem like i care?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, November 03, 2011

outdated stuff,, do i seem like i care??

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

lepas pos berjiwang dengan blog tadi,, rase nak tulis pasl hidupku sminggu ni,,diam tak diam dah seminggu takleh update blog dengan tenangsedey amat,,,, jodohku dengan laptopku tidak panjang,, setakat lebih kurang 3 taun je,, uwaaaaa!!!! tapi tak mngapa lah,, mungkin sudah takdir,,, ku terima je laa,,,
minggu ni 2 kali muja g kb mall beli baju,, alamak,, baju uson harga bawah rm20.. sape tak mau?? body glove plak,, sume rm 20,... rugi kan??? muja bli banyak la jugak pkaian minggu ni,,,
  1. kemeja hijau pucuk pisang,, rm24.. spoil sebab kecik n seksi,, malas dah nak pakai,, nak jual,, ade yang nak ke tak tu yang tak psti lagi,, ade orang nak beli tak,,?? hehe
  2. sweater puteh usonrm11.. ni murah gler dan memang puas hati,, hehe.. muja suke sweater,, tak tau nape,, maybe sebab senang nak pakai kot,, umar lak gedik nak suh bagi kat dia,, beli sendiri laa!!
  3. kemeja labuh warna pink.. rm24.. asalnya rm29,, baik punye goda dapat kurang sampai rm24,,, tq yer cek abang,, kih3,, memang pink is my fav colour.. yang ni memang puas hati,, tak besar and tak kecik,, just nice,,,
  4. tshir lengan panjang merah uson.. rm15.. tersilap harga masa beli.,. ingatkan lagi murah,,sigh & size dibeli xl,, hahaha,,, yela,, dah baju uson sume kena kecik,, n tk dinafikan,, memang saye gemuk,, tq.
  5. tshirt hitam.. plan nak pakai ngan sweater puteh tu,, rm20 je kalau tak silap,,, yang ni favourite stuff sepanjang membeli barang2 ni,, hehe
ni je kot,, muja dah amik gambar,, tapi kamera lak tertinggal kat ipg,, huh... see the prices?? jangan jelez k,, n one fact to tell u all.. memang muja seorang yang kedekut sebenarnya,,

  1. survey barang yang korang nak beli before beli so that tak tertipu dengan perkataan 'diskaun' yang sebenarnya bukan diskaun,, paham??
  2. beli la barang time ade sale,, bayangkan kamu beli hari ni RM150,, esoknya ade sale 70%.. tak ke rasa nak hantuk kepala kat dinding sebab menyesal tak tunggu,,,??
  3. tunggu time barang tu dah outdated,, sesuai untuk orang yang macam muja,, yang tak ikut arus pemodenan fesyen,, kalau rase cantik beli je,, asalkan murah,, bia outdated,, janji TUTUP AURAT,,
  4. kalau beli barang yang banyak accessories.. CHECK!!! jangan percaya je bulat2 sume dah ade dalam kotak tu,,, check warranty sekali,, jangan lupe,,, 
hahaha.... murah siottttttt!!!!!!!!!!! ni tips of the day ok,,wait for another entry,,chow!

2 comments:

  1. muja pun sangat jarang2 je shopping,, hehe,, n kalau shopping muja pastikan benda tu murah,, kuang2

    ReplyDelete