penghubung kasih aku dan dye :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, November 03, 2011

penghubung kasih aku dan dye :'(

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

hye!!!
blogku,, sorry sebab dah lama tak update kisah hidupku,,,
ye,, ku tau kau merindu,,, sob3,,, aku juga merinduimu,,
uwaaaaa!!!!!!!!!!!
laptopku sudah rosak blogku,,
dah ku anta untuk dibaiki,, kutau hanya dia pnghubung kasih kita berdua,,,
tapi ape daya ku,, dye tetap tidak mau sembuh,, rm 100++ dah kuhabiskan,,,
doktor laptop yang tidak mahir itu tetap tak dapat mengubatinya,,,
tadi pun aku dah g kb mall>typical kelantanese<
nak baiki,, mula2 pakcik tu cakap hard disk je,, melayang dah rm300
then cakap motherboard plak>yang ni aku dh tk nk layan<
lebih baik aku beli yang baru kan,, sebb kos dye rm500
combine both,, rm800.. what the tuuuuut?????
so,, aku tengah berusaha dapatkn penghubung kite yang baru,,
sabar ye blogku,,,
hubungan kite tetap kekal sampai jari-jariku kejang,,, n tak leh bergerak dah,,,
sekian wassalam
yang benar,
the author of nurmujahidah's blog

No comments:

Post a Comment