luahan hati peminat KFC.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, November 14, 2011

luahan hati peminat KFC..

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

ok,, nak dijadikan cerita.. semalam aku gi kbmall,, yelah,, lappy aku ni still ade problem,, so,, kena baiki gak,, nak wat camne agi,, umi aku suh beli horlick fibre up,, huda lak nk bedak pixy aku tuh,,, lebey kurang 10 minit je la abang hensem tu baiki laptop aku sebab just sebab proxy ape ntah,, then aku g melantak jap kat macd,, bubur ayam ngan air sprite je pun,, perut bocor la katekan pdahal aku baru makn,, huh,, then aku aku mesej,, tanya aku kt mne then aku jawb la kat mcd tapi kalau nak makan g kfc la,,sebab kat macd ni,, bubur ayam dye je yang aku suke,,

so,, kitorang pun gi la kfc,, plan nak beli krusher oreo,,, sedap,,, ko tau ape yang jadi

"krusher habis"

aku memang heran r,,, sebabnya,, pelik weh,, boleh pulak main habis camtu,,,
dulu kat kfc pasir puteh lagi teruk

"kat sini tak jual krusher"

???????????? kenapa ade cawangan jual benda ni ade yang tak jual pulak,,,????

hari tu aku g kfc kat kok lanas,,,

"garam habis,, tak pe ke kalau kitorang goreng fries tak de garam?"

what the pfft???? GARAM HABIS??????? ape nih?????????

tak pernah weh tahun-tahun sebelum ni jadi camni,, tapi taun berturut-turut 3x setaun,,, huh

ape dah jadi ngan kfc sekarang,, tolong la kfc,, dah la kfc jenama favourite aku sejak kecik,,, aku suke weh kfc walaupun dah bertukar name dari kentucky fried chicken kepada kitchen fried chicken pun,, tapi,, ni dah 3x weh... yer,, memang tempat lain-lain,, tapi...

SUMERNYE TETAP KFC...

kalau ade la pekerja kfc terbace benda ni,, tolong ar do something to improve korang nye service,, jangan sampai ilang korang punye regular customer cam aku ni,,, dah la aku loyal punye customer,,,, ok,,,
o offence,, just luahan peminat setia kfc
wassalaam,,,

No comments:

Post a Comment