pms datang menyerang. i need this. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 27, 2011

pms datang menyerang. i need this.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM

ari ni,, aku memang rase penat sangat amat tahap kuasa kuda,,,
pernah tak korang rasa benda ni.. bace jangan tak baca,,

  • kepala memang meragam,,, memang wajib la aku sebulan sekali,,aku la="" li="" memang="" sebulan="" sekali,,,<="" wajib="">
  • lenguh-lenguh badan ni,, kaki rasa lembik nak jalan,, jarang-jarang
  • tangan pun rase takleh angkat,, tapi type entry still semangat,, hehe..
  • bile duduk,, tulang kat ujung selbi tu rase menyengat,, selbi tu ape? aku main tulis je,, hehe
  • leher pun lenguh.. bahana tv dengan laptop,, saya la yang invented 2 benda ni,, adoilaa
  • kalau kena angkat barang berat time timbul semangat nak susun atur rumah,,, huh,, lengah bahu ni,,

korang yang pmpuan mesti rase kan benda-benda yang aku rase sekarang,,
tambah-tambah orang yang banyak tugasan nak kena buat,, kesian kat pmpuan,, 
tapi itulah kekuatan sebenarnye,, sakit pun keje tetap jalan,, kih3...

so,, aku nak syorkan benda ni,,,

memang rase cam benda ni biasa-biasa n tak penting,, tapi,, time benda sakit ni menyerang,,, 
masa tu la baru kelam kabut nak cari,, so,, dont hesitate,,, click sini,,, 
kalau click sini memang korang cantik n seorang yang ade plan,, 
bukan kelam kabut tak kalau takde time nak,,, tq sape2 yang sudi click,, love ya!!!

No comments:

Post a Comment