risau risau risau risau,,, kerisauan melanda.. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 23, 2011

risau risau risau risau,,, kerisauan melanda..

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni aku dilanda kerisauan,, kerisauan yang macam tiada penghujung
pertanyaan diaju tak pernah mendapat jawapan yang pasti
kenapa??? pelik weh,, gtau jela,, kasi kegusaran aku ni berkurang
senang je ko cakap 'jangn risau pasal aku'
hey!!!! ingat aku ade remote control ke nak set otak ni nak risau ke tak???

KO WAT AKU RISAU PAHAM TAK????

aku risau sangat,, aku same ngan mak ko,, ktorang same2 risau pasal ko,,, tapi ko,,,

KO TAK RISAU PASAL DIRI SENDIRI

ko risau pasal aku tak pe lak,,, aku tak de kredit pun nak risau,, eeeeee!!!!!!!!!!!!!
jaga la kesihatan tu,, TOLONG LA!!!!!!!!!!!
jaga keselamatan diri sendiri tu,,, aku risau la weh!!!!!!

 

1 comment: