rm 20 to eat till u feel like throwing out!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 06, 2011

rm 20 to eat till u feel like throwing out!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

weh,,, meh nak citer,,, ari rabu lepas >ye,, mmg dah berkurun lamanya<
kelas muja tesl 2 jun 2011 buat jamuan akhir taun,, wat kat mane??

kat FOOD VILLAGE!!!
>pernah masuk jalan-jalan cari makan ok,, hot setap!!!<

meh aku nak suh korang jelez.. enjoice viewing the food without eating,, hahaha!!!!


ni la classmates aku yang sumenye hot setap kcuali, AKU,,T_T


ni la dapur yang banyak berjasa,, kat kubah tu kitorang bbq,, hehe,, daging n ayam memang menjadi bahan yang paling laris pada hari itu,, sedaaaaaaaaaaaaaap!!!! marvellous!


ni,, kalau umi aku nampak,, mesti terliur gler punye la,, favourite dye la makan benda-benda ni,, jom?? aku nak ajak abah gi sini nanti,, hehe


antara makanan yang paling tak laris,, hehe,, dah biasa dapat,, kitorang try laa yang susah nak dapat,, macam benda kat bawah ni,, continue scrolling k,,


abc dorang ni memang takde tandingan.. dah la boleh sediakan sendiri,, letak banyak-banyak isi-isinye tuh,,, lagila,, pergghhh!!!


benda ni aku amik yang mula-mula sekali,, ntah la berapa kali aku tambah,, n aku akhiri makan pun ngan benda ni,, memang,, aku tak menyesal,, hehe

jom!!! serang food village agi!!!!

No comments:

Post a Comment