sape tiru sape haa????? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 30, 2011

sape tiru sape haa?????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

perhatian,, aku baru lepas masak sardin untuk dibuat jem mtakan dengan roti untuk aku makan walaupun aku nak diet,, kenapa?? sebab aku lapa,, T_T aku punye usaha was a success ok walaupuna aku hanya letakkan sardin dalam kuali bulat yang panas meletup-letup dicurahkan bawang besar dan cili jarum ditambah lak dengan mayonis,, then aku dinobatkan masterchef abad ini,, ok aku koya,,,

btw,, aku dok tengok citer toy story time tulis entry ni,, sambil aku tulis sambil aku jeling-jeling tivi sampai mata aku tetap tak juling jugak,, aku ade la gitau mukmin aku tengok toy story,, ade ke patut dye cakap aku tiru dye??? adakah dye tidak tau aku antara generasi toy story terawal sejak sebelum masuk darjah satu di sk seri ketereh aku dah tengok kat pasti al munir tepi sekolah tersebut???? so,, kesimpulannya,, dye yang tiru aku,, final!

ok la aku nak la citer sebanyak sedikit kisah toy story ni,, dorang ni sebenarnya toys but no people around they can talk and have their lives,, ajaib kan??

yang ni name dye WOODIE,, dye ni kire bajet bijak la,, dye ade tuan,, dye ni kalau ejas bagai tikus membaiki labu kat belakang tu dye keluarkan bunyi but he hates it,, what can he do?? he was built like that,,

yang ni lak kire sahabat sehidup semati woodie la,, name dye BUZZLIGHTYEAR,, aku pun tak tau nape name nye camtu,, maybe sebab dye cam bees yang keep buzzing or dye boleh terbang pada mach 1 kelajuannya or dye umur setaun walaupun dah 10 tahun dicipta,, korang plih la mane satu korang suke.

yang ni la keluarga toy story,,,

MUKMIN,, ko yang tiru aku!!!
 

No comments:

Post a Comment