tayang drama malaysia jela banyak-banyak,,, dah bosan gler ni,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, November 30, 2011

tayang drama malaysia jela banyak-banyak,,, dah bosan gler ni,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

alahai,, sampai bile la tv3 nak tayang drama indon yang tah pape ni,,, dulu citer bawang putih bawang merah tu ok laa jugak walaupun ntahapapa,,, aku dah bosan la,,, dulu kalau tengok drama indon ni rase nak melekat je depan tibi,, msalahnya,, criter indon ni dah over la,,,, over giler kekarutan dye tu,,, sorry ye indonesian,, this entry is not meant for you but for stesen televisyen malaysia yang ntah bile nak sedar kitorang ni dah bosan,,,

tengok tajuk citer tu,, putri yang terbuang,,, putri yang ditukar,, putri cantik,,, putri itu putri ini,, ceritanya tetap sama,, yang jahat tetap jahat,,, yang baik kemain baik,, pastu banyak benda yang tak lojik plak tu,, sampai bile la nak tengok benda sama???

yang ni la antara crite indon yang sangat membosankan..

ya aku tau,,, satu kelebihan drama indon ni adalah pelakon dye memang tak leh nak dinafikan sangat cantik,, jelita.. bergaya,,, kulit melepak,, tak de pape kat muka,, camne dorang wat ek?? aku pun nak try,, hehe

yang ni aku suke sebab memang best!! hehe,,, aku pasangan ni, marshanda dan rionaldo stockhorst.. sweet kan dorang??

 

No comments:

Post a Comment