thanks to blogger area punye members,, korang memang the best!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, November 22, 2011

thanks to blogger area punye members,, korang memang the best!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM, AKHI WA UKHTI.

hye u olz!!! lame giler weh tk update blog kat sini sebab blog jadi sewel kejap,, 
now,, dye dah ok balik,, thank to,,, ku azhar.. suhaili,, muhammad taufiq,, wan hazel.. 
dorang sumer ni muja jumpe kat group bloggerarea.. 
su memang best,, dye seru sumer yang dye rase expert mintak tolong untuk muja,, 
ku azhar lak,, terus bagi solusi,, 
taufiq tak sempat sempat sebab line slow,, 
wan lak sude reply message muja kat fb,, 
tq to all,, now i can start blogging here again,,

sory sebab tak jumpe link blog taufiq,, 

jom join blogger area sebab members dye sumer best,,, tq all!!!


1 comment:

  1. woahhh thnx dear :) kalau ada pape masalah boleh lah tanya lagi ye :)

    ReplyDelete