ti tua ko pun hodoh jugak la!!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 13, 2011

ti tua ko pun hodoh jugak la!!!!!

assalaamualaikum w.b.t. ahlan wasahlan wa marhaban bikum. :D

geram weh,, aku keno kecek kelate baru sapa nih maksud aku nih
weh ngok ngek nye weh ore ni!!!!
yang mung gi puje RUPA manusia tu pe jadahnya????
stupid tak?????
ngok ngek laaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

weh,, mung tau dok,,,, first pandangan adalah rezeki,, second pandangan tu dah haram
>not saying that aku tk prnh buat benda ni<
bile ko dah tengok sorang tu then timbul rasa
gersang@stim@hensemnyer@cutenye@cantiknya@seksinya@putihnya@gebunya@lawanya
DOSA weh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aku pun pernah jgak tengok satu video yang tulis lebey kurang camni
"manusia zaman dahulu puja BERHALA, zaman sekarang MANUSIA puja MANUSIA"
@
"manusia zaman dahulu SEMBAH berhala, zaman sekarang manusia SEMBAH manusia"

WEH!!!! sedar weh!!!! rupa yang lawa yang ko tengok tu tak kekal pun laaa...
yang ko dok puje gambar photoshop kejadahnya!!!!
yang ko dok puje gambar yang make up seinci tu pe jadah nya!!!!

HANYA ALLAH WAJIB DISEMBAH!!!!

sedar weh!!!!! tak cukup ngan ko PUJA manusia
ko gi pulak KUTUK manusia yang ko tak puja... yang ko rase
tak hensem@tak cantik@tak lawa dengan kate lain HODOH..

masya Allah,,,,, ko rase ko cantik or hensem sangat ke hah?????
ko puteh sangat????? weh,, di sisi ALLAH kite sumer SAMA
kuulang
SAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEY MANUSIA SEKALIAN ALAM!!!!!!!!!!
sedar la weh!!!
rupa tak kemana
pilih agama dulu,,,
pilih kewangan dulu,,,
lastly,,, pilih rupa yang menenangkan
>sesuai untuk pilih suami or isteri<

bukan pilih muka plastic surgery@bedak@photoshop
sedar!!!!!

No comments:

Post a Comment