tonton.com.my mengecewakan aku,, kenapa?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, November 27, 2011

tonton.com.my mengecewakan aku,, kenapa??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

click gambar kalau nak try,,

ok,,, aku sebenarnya dah lama rase benda.. aku frust!!!
fes aku nak citer dlu,, aku suke sangat tengok tibi sampai aku salu tido depan tibi,, tambah-tambah citer tangkap leleh yang bukan citer indonesia,, tapi,, aku dok kt asrama,, so,, aku mengharapkan tonton tu jela nak tengok drama yang aku miss,,, bagi aku tv3 kemain la bagus n canggih sebab ade tonton ni,, tapi,, kenapa???

  1. kena bayar nak tengok drama tu??? kitorang yang gune tonton ni penonton setia,, dari dulu kami dok tengok tv3 je,, tak tengok dah channel lain,, kat tibi orang lain tengok free je,, tapi kitorang yang busy ni kena bayar,, nape?? tak kaya lagi ke??
  2. kalau bukak page tonton,, boleh la gi basuh kain, berak, lipat kain, gosok gigi sebab tonton sangat lambat loading,, nak tengok citer pun susah,,, kemain la canggih tk perlu tunggu load,, tapi tersekat sekat,, baik la ade load dulu,, at least leps tunggu,, bleh tengok dengan aman grr!!!
tu je takat ni,, kalau sambung agi takut entry panjang berjela plak,, :D

 

5 comments:

  1. agree sangat2 pasal reason ke2 tu...
    loading tonton mmg lembap..
    tapi, kita kna byar ke klu nk tgk tonton???

    ReplyDelete
  2. yup laa,,, mula2 free,, lame2 mmg kena bayar,,, benci amat.

    ReplyDelete
  3. sa x tw plak tonton ni kna byar . tp mmang stuju lha tonton ni mmang lmbat load n then x trang lha , knapa bkan HD . ahak

    ReplyDelete
  4. kalau kita xbukak pon tonton toh pon kene bayar jgk kea ??? boleh tak kalau kita nak keluar drpd daftar tonton tuh ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan macam tu,, daftar tak bayar,, kalau kita nak tengok drama yang dah lama baru kena beli,, tak beli so tak yah la bayar :D

      Delete